Castelló millora la qualitat urbana, mobilitat i seguretat viària en diferents barris de la ciutat

Marco destaca les obres de manteniment que s’estan realitzant i que atenen les necessitats i demandes de la ciutadania

Castelló millora la qualitat urbana, mobilitat i seguretat viària en diferents barris de la ciutat
16/08/2021 -

L’Ajuntament de Castelló ha realitzat en les últimes setmanes més d’una vintena d’actuacions per a la millora de la qualitat urbana, la mobilitat i la seguretat viària en diferents barris de la ciutat. “Treballs que atenen les necessitats i demandes dels veïns i veïnes de Castelló dels diferents districtes de la ciutat”, com ha destacat l’alcaldessa, Amparo Marco. Intervencions “com la col·locació de nous bancs i papereres, nous jocs infantils o el repintat de passos de vianants, que milloren el benestar de la ciutadania i fan de Castelló una ciutat més amable“, ha ressaltat.

Les actuacions es realitzen amb càrrec als contractes municipals de manteniment i entre aquestes, cal destacar el repintat dels passos de vianants del Camí la Plana i el canvi de senyals que estaven danyades per actes vandàlics. A més, en el Bulevard Blasco Ibáñez s’han reparat rajoles trencades, s’instal·len reductors de velocitat en un tram de la calçada i s’han repintat senyals i col·locat espills en encreuaments on hi havia poca visibilitat. La senyalització també s’ha millorat en l’avinguda de la Mar i en camins de la Marjaleria i s’han reubicat, canviat o col·locat nous bancs en zones com el Grup Tarongers-Rafalafena, Grup Lourdes, Grup Sant Pere i altres espais dels districtes Oest i Grau.

A aquestes intervencions se sumen la instal·lació de jocs infantils al parc del pont de l’UJI i en la plaça Josefina López, la col·locació de fanals en passos de vianants del passeig Bonavista i de papereres en diverses zones del Grau, i la renovació de pivots en la plaça Mallorca. Dins dels mateixos treballs de manteniment figuren la poda d’arbres en el Grup Sant Pere.

L’Ajuntament realitza aquestes obres de manteniment mentre de manera paral·lela continua avançant en l’execució del primer Pla d’Inversions de Reactivació Econòmica de Castelló (Pirecas). Una iniciativa activada pel consistori en plena pandèmia de la covid-19 que està contribuint a generar noves oportunitats per a autònoms, pimes i micropimes, i a crear llocs de treball. Es tracta de quasi mig centenar de projectes que s’extrauen de plans municipals, de processos participatius ja executats i de les demandes de juntes i consells de districte; i que es distribueixen en quatre blocs: seguretat viària, mobilitat sostenible i accessibilitat; pla de reforma d’escoles; millora urbana; i instal·lacions municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari