Castelló manté el descompte del 50% en l'autobús i el TRAM

A més, ha anunciat que continuarà la gratuïtat per als menors de 31 anys en el transport públic de la ciutat

Castelló manté el descompte del 50% en l'autobús i el TRAM
30/07/2023 -

Es prorroga el descompte del 50% i la gratuïtat per als menors de 31 anys tant en els autobusos, com en el TRAM de Castelló de la plana. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de la ciutat, Begoña Carrasco, que ha assenyalat que aquesta mesura “inclou el transport interurbà de la ciutat”.

D’aquesta manera, Castelló de la plana se suma a la pròrroga de sis mesos aprovada pel Reial decret llei del Govern d’Espanya per a subvencionar un 30% de les citades targetes de transport públic a condició que el consistori finance el 20% restant.

Així, el bonobus es pot adquirir i recarregar en els quioscos i estancs de la ciutat i el descompte s’aplica directament; mentre que en el cas del bo jove, es pot sol·licitar en les oficines d’Autos Mediterráneo  del carrer Carcaixent, número 1, de dilluns a divendres en horari de 8.00 a 17.00 hores.

Carrasco ha posat en valor l’aposta del consistori per la mobilitat sostenible a la ciutat. En aquest sentit, ha assenyalat que “continuarem facilitant la vida a aquelles persones que més el necessiten, ja que són les que pitjor l’estan passant en un moment de preus dels productes i els serveis bàsics disparats i amb uns tipus d’interés a l’alça que asfixien a les llars hipotecades. Per això, no volem que unes ajudes tan bones, que han tingut un gran acolliment per part de la població, desapareguen amb l’entrada de l’any nou”.

Per aquest motiu, ha afegit, “ja estem treballant en un nou paquet de subvencions, amb una nova regulació que garantisca que arriben als qui realment el necessiten”. “Vam dir que anàvem a abaixar els impostos i les taxes i accions com aquesta demostren que anem en la bona direcció, perquè pensem que els diners ha d’estar en la butxaca dels ciutadans, que són fonamentals perquè l’economia del nostre país es recupere”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari