Castelló ofereix la inscripció en l'Escola de Matí i de Vesprada a 38 centres educatius

Castelló ofereix la inscripció en l'Escola de Matí i de Vesprada a 38 centres educatius
26/08/2020 -

El servei municipal d’Escola de Matí i de Vesprada facilitat pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO) de Castelló s’activarà amb normalitat de cara al començament del nou escolar, després que el consistori haja tancat el procediment de licitació pública. D’aquesta manera, les activitats s’oferiran a tots els centres públics d’educació infantil i primària i d’educació especial de la ciutat, un total de 38 escoles que podran accedir a l’acollida i atenció d’infants de 3 a 12 anys, prèvia i posterior a l’activitat lectiva.

La regidora de Feminismes, Verònica Ruiz, i el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, es reuniran la pròxima setmana amb els equips directius dels centres per tal d’informar-los sobres les condicions del servei i sobre les mesures sanitàries que s’aplicaran en l’activitat. La neteja de les aules en què es prestarà el servei abans de l’inici de les classes serà una d’aquestes indicacions, una tasca que assumirà la concessionària.

Tal com ha explicat Ruiz, “la tornada de l’activitat presencial als centres fa imprescindible l’Escola de Matí i de Vesprada, un recurs que facilita la conciliació a moltíssimes famílies a uns preus accessibles”. Per la seua banda, Mezquita ha agraït “la total col·laboració dels centres a l’hora de facilitar la prestació d’un servei essencial que complementa l’activitat educativa amb un projecte inclusiu i respectuós”.

Així doncs, l’horari d’acollida i atenció d’aquesta escoleta començarà a les 7.30 hores del matí durant els dies lectius i arribarà fins a les 9.00 hores. De vesprada, el servei començarà a les 17.00 i finalitzarà a les 18.30 hores. El preu serà de 25 euros mensuals tant si s’opta pel servei de matí com pel de vesprada i la combinació d’ambdós tindrà un cost de 40 euros.

Per a formalitzar la inscripció, cal presentar el document amb les dades personals i l’imprés d’autoliquidació disponible en el web municipal. Les famílies poden inscriure o donar de baixa els fills i filles en qualsevol moment del curs, notificant-ho abans del dia 25 del mes anterior a la incorporació o abandonament del servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari