Com anar a les platges de Castelló de la Plana?

Coneix com accedir a la platja del Pinar, Gurugú i el Serradal amb transport públic, cotxe i bicicleta

Com anar a les platges de Castelló de la Plana?

Les altes temperatures han sorprés un any més i cada vegada són més els qui han rescatat vestits de bany, tovalloles i xancletes de l’armari ja des de juny per a gaudir de les millors aigües del Mediterrani. I com no, són molts els qui volen saber com anar a les platges de Castelló de la Plana, grans atractius de la província de Castelló, per la qual cosa t’expliquem les principals vies.

Castelló de la Plana compta amb tres platges de gran riquesa: la Platja del Pinar, la Platja del Gurugú i la Platja del Serradal. Les tres es troben en el districte marítim del Grau i compten amb tota mena de serveis perquè gaudisca tota la família, així com d’activitats d’oci durant la temporada estival.

La Platja del Pinar és una platja àmplia amb zones verdes, en el límit septentrional del Port de Castelló, i en el seu primer tram arriba fins a l’encreuament del Camí de la Plana. En el cas de la del Gurugú, es troba entre l’encreuament del Camí la Plana fins a la desembocadura del Riu Sec i compta amb una àmplia oferta d’oci a l’estiu. I finalment, la Platja del Serradal es troba entre la desembocadura del Riu Sec i el terme municipal de Benicàssim i destaca per la seua zona de protecció dunar i de nidificació del corriol camanegre.

Com arribar

Per a acudir en transport públic, la millor opció és combinar la línia T1 de TRAM amb la 13 de l’autobús urbà. Per exemple, molts dels visitants arriben a la ciutat amb tren i des de l’Estació Intermodal, per a anar a la platja Gurugú, el millor és buscar la parada del Parc Ribalta/Passeig Morella de la línia 1 del TRAM, T1 Grau. Des d’ací es recorreran onze parades amb tramvia fins a arribar a la parada Grau. Caminant tan sols dos minuts es pot agafar la línia 13 d’autobús en Avinguda Salvador-Mercadona fins a la parada d’Aeroclub.

La següent parada et deixa a tan sols un minut a peu de la platja del Serradal. I en el cas de la platja del Pinara, no és necessari fer transbord. Prenent la línia T1 en Passeig Morella/Platja hi ha 33 parades que et deixen en Avinguda Castàlia, a tan sols 3 minuts caminant de la platja.

Quant a com acudir amb cotxe o moto, el carrer Cardenal de la Barca i posteriorment el Camí de la Plana són dues de les vies principals d’accés, juntament amb Camí Fons i el Camí de Serradal. L’N-225 connecta amb Camí de Serradal des d’Almassora, mentre que l’N-340 ofereix un fàcil accés des de Benicàssim.

A més, una de les alternatives més sostenibles i que permet unes agradables vistes durant el trajecte és el recorregut amb bicicleta pels carrils bici de l’avinguda de la Mar i l’avinguda Ferrandis Salvador, amb els quals es pot acudir a les tres grans platges de la capital de la Plana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari