Descobreix com aconseguir els bons comerç de Castelló

Castelló llança a partir del dilluns una nova edició dels bons comerç

Descobreix com aconseguir els bons comerç de Castelló
24/12/2022 -

Arriba una nova edició dels bons comerç de Castelló. L’Ajuntament posarà en marxa aquesta segona fase a partir del dilluns, 26 de desembre, a les 9.00 hores i aniran destinats als comerços de l’avinguda Lidón i adjacents. Descobreix com aconseguir els bons comerç de Castelló pas a pas.

Per a començar, a partir d’aquest dissabte, els comerços interessats ja es poden adherir a aquesta campanya a través de la pàgina web https://bonoslledocastello.es/. De fet, com ha assenyalat la regidora d’Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, “la web ja està activada perquè els comerços de la zona puguen inscriure’s i coneguen tots els detalls sobre aquesta campanya”.

Per part seua, la ciutadania podrà començar a adquirir aquests bons a partir d’aquest dilluns a través de la mateixa pàgina web. En total, es podran en circulació bons per valor de 20, 50 i 100 euros, encara que la ciutadania tan sols pagarà la meitat, és a dir, 10, 25 i 50 euros. La resta estarà subvencionat per l’Ajuntament de Castelló. A través d’aquesta campanya, cada persona del municipi podrà disposar d’un màxim de cent euros en bons (dels quals pagarà 50 euros) per a poder canviar en els establiments adherits a la campanya.

És important recordar que aquests bons s’hauran de canviar en una única compra, tenint de termini màxim per a consumir-ho fins al 10 de gener de 2023.

Com ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, “amb aquesta campanya volem incentivar les compres en l’avinguda Lidón i en el seu entorn per a, d’aquesta manera, pal·liar el possible minvament que hagen pogut tindre els comerços amb motiu de les obres de remodelació i millora d’aquesta via”. La iniciativa ‘Abonem Castelló-Lledó’ compta amb 50.000 euros d’inversió.

Ja ho saps, a partir d’aquest dilluns, 26 de desembre, a les 9.00 hores, fes-te amb el teu bo comerç per a fer costat al comerç local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari