Quins dies i on es reparteix la polsera de la Magdalena 2023?

La próxima setmana Castelló repartirà les polseres, les cintes i els llibrets de les Festes de la Magdalena

Quins dies i on es reparteix la polsera de la Magdalena 2023?

A punt d’arrancar les Festes de la Magdalena 2023, a Castelló ja es respira l’ambient festiu. En aquest any de plena normalitat, les colles i gaiates ja tenen tot llest per a tornar als carrers de l’11 al 19 de març i l’Ajuntament ja ha anunciat el repartiment de les polseres de la Magdalena 2023.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, al costat del regidor de Festes, Omar Braina, han entregat aquest divendres les seues a les màximes representants de les festes fundacionals, Selene Tarín i Alejandra Sáez, així com a la cort d’honor, per la qual cosa només queden els ‘castelloners’ i ‘castelloneres’ per lluir-les en els seus canells.

Dies, ubicacions i horaris de repartiment de les polseres

Així, tal com ha anunciat el consistori, hi haurà quatre dies de repartiment de les polseres, les cintes, els llibrets, els vals de rotllos i les postals de la Magdalena 2023 durant la setmana que ve, començant el dilluns 6 de març en els centres escolars.

Respecte al dimarts, 7 de març, el repartiment s’ajornarà finalment l’endemà després d’un avís d’última hora de l’Ajuntament Castelló amb el següent horari (d’11.00 a 13.00 h i de 18.00 a 20.00 h) en les porxades de l’Ajuntament.

Quant al dimecres, 8 de març, es trasllada a les tinences d’alcaldia Nord, Sud, Oest i Grau i en el Patronat Municipal d’Esports entre les 11.00 i les 13.00 hores. A la vesprada, podran aconseguir-se de 18.00 a 20.00 hores en les porxades de l’Ajuntament.

Finalment, el dijous 9 de març, d’11.00 a 13.00 hores es podran recollir en les tinences d’alcaldia Nord, Sud, Oest i Grau i en el Patronat d’Esports, mentre que de 18.00 a 21.00 hores acaba el repartiment en les porxades de l’Ajuntament.

Vicent Ramon Pascual Giner és l’autor de les polseres i el cartell d’enguany, que porta com a nom ‘La festa de la llum’. Aquest és el primer any en què es professionalitza el disseny a través d’una crida a projecte i la polsera repeteix elements gràfics del cartell, incloent-hi una castellonera i símbols com el rotllo, la canya i les cintes verdes, color protagonista del complement.

Les Festes de la Magdalena 2023 ompliran de pirotècnia, gaiates, desfilades, gastronomia i música la capital de la Plana de l’11 al 19 de març i Castelló Extra informarà un any més de tot el que necessites saber de les festes més grans de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari