Focs artificials, fogueres i actuacions de dj per a celebrar la nit de Sant Joan a Castelló

Els quiosquets de les platges també han organitzat una programació especial d'activitats per a este diumenge 23 de juny

Guardar

Una foguera de Sant Joan en la platja
Una foguera de Sant Joan en la platja

El pròxim diumenge 23 de juny se celebra una de les festivitats més esperades de l'any: la nit de Sant Joan. Es tracta d'una jornada especial no solament perquè està considerada com a la nit més curta de l'any, sinó perquè, a més, esta festa dona la benvinguda a la temporada d'estiu. És per això que des dels serveis turístics de l'Ajuntament de Castelló, la Federació de Colles de Castelló i l'Associació d'Empresaris i Entitats Esportives Platges de Castelló (ADEPLA) s'ha organitzat una programació especial d'activitats per a este diumenge.

D'esta manera, les activitats organitzades per la Federació de Colles de Castelló començaran a les 20 hores amb el XXVI concurs de cocs de Sant Joan, a càrrec de la colla Cagarrós. I a les 21 hores se celebrarà el tradicional 'Sopar de Pa i Porta' en l'avinguda Ferrandis Salvador (des de la rotonda del Camí la Plana fins al riu).

A les 23 hores es realitzarà un 'correfocs' a càrrec de Dimonis de la Plana que servirà com a prèvia per a l'encés oficial de la foguera. A les 23:45 hores començarà l'actuació musical a càrrec de DJ Joan (primera mitja lluna) i a les 23:59 hores es dispararà un castell de focs artificials que il·luminarà el cel de la capital castellonenca.

Sant Joan en els quiosquets de la platja

Des d'ADEPLA també s'ha anunciat una programació especial amb motiu de la nit de Sant Joan i els quiosquets de la platja tindran una agenda especial d'esdeveniments. Per exemple, en Dharma Platja hi haurà un sopar barbacoa popular i a les 22 hores començarà el Festival de Sant Joan. En Pingüins se celeberá una revetla amb concerts per a famílies i a les 22 hores seguirà la programació familiar amb una discomòbil.

En Solé i Bocana s'han programat diferents actuacions de dj des d'a la vesprada i en La Ola s'han preparat jocs d'habilitats i circ amb ludoteca per als més menuts i després un concert de The Handsome Wagons. Per la seua banda, en Nudo Beach Club hi haurà una festa en la piscina de les 16 hores, un concert de Vudu a les 20 hores i l'actuació del DJ Basauri a partir de les 23 hores.

Finalment, en La Playa també hi haurà actuacions de dj des de les 17 hores, un sopar especial de Sant Joan i a les 23 hores començarà l'actuació en directe de Resilientes. També en Hahalua s'ha organitzat un concert de Dusting que donarà començament el diumenge a les 19 hores.

Programación completa en los chiringuitos de las playas de Castelló para la noche de San Juan 2024
Programació completa en els quiosquets de les platges de Castelló per a la nit de Sant Joan 2024

 

Destacats