La Policia Local denúncia a una vintena de persones en l'operatiu especial de la 'no Magdalena'

El dispositiu per a evitar una Romeria alternativa es tanca sense incidents i sense afluència de persones

La Policia Local denúncia a una vintena de persones en l'operatiu especial de la 'no Magdalena'
07/03/2021 -

La Policia Local de Castelló ha realitzat prop de mig centenar d’intervencions i denunciat a unes vint persones des de la vesprada del divendres i el dissabte amb motiu del dispositiu especial activat durant la setmana de la Magdalena, les festes de la qual han sigut suspeses a causa de la covid-19. A més, l’operatiu per a evitar una Romeria de les Canyes alternativa s’ha completat sense incidents i sense quasi presència de persones en el paratge. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha acostat fins al paratge, al costat del regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, per a supervisar l’operatiu i agrair la labor als efectius desplegats.

“La gran majoria de la població ha entés que les festes estan suspeses i que en aquests moments el més important és la salut de la ciutadania”, ha indicat Marco. Així mateix, ha apuntat que l’operatiu desplegat aquest diumenge per a evitar una afluència massiva en l’ermita de la Magdalena s’ha desenvolupat amb normalitat i amb quasi total absència de veïns i veïnes a l’entorn del paratge.

Per part seua, el regidor de Seguretat Pública i Emergències ha explicat que, des del divendres 5 de març fins al matí d’aquest diumenge no s’ha registrat quasi cap servei policial important relacionat amb festes en la via pública o concentracions de persones. Entre les actuacions executades per la Policia Local de Castelló destaquen 17 intervencions per excés d’aforament en taules d’establiments o incompliment de les mesures en terrasses. Totes aquestes intervencions s’han solucionat amb presència policial i, en alguns casos, els agents van comprovar que sí que es complia amb la normativa.

Per molèsties provocades per presumptes festes en domicilis amb presència de persones alienes al nucli de convivència, s’han registrat un total de 21 requeriments. La gran majoria s’han resolt també amb presència policial. En algun d’aquests avisos es va poder comprovar també que en el domicili sol estava el grup de convivència. No obstant això, i a l’espera de les dades definitives, s’han imposat una dotzena de denúncies a persones per incomplir les restriccions en domicilis particulars.

Respecte al control de colles privades, únicament s’han registrat tres serveis entre el divendres i el dissabte que s’han resolt amb la presència policial.

Finalment, els agents de la Policia Local han realitzat intervencions per avisos de botelló en cinc punts de la ciutat i denunciat a una desena de persones per incompliment de la normativa sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari