Port Castelló convoca la IV Edició dels Premis Faro

Port Castelló convoca la IV Edició dels Premis Faro
19/12/2019 -

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha convocat la IV edició de les Distincions Faro PortCastelló. L’Autoritat Portuària va impulsar aquests premis en 2016 coincidint amb la commemoració dels 114 anys de la creació del port de Castelló i sobre la base del que es disposa en el Reglament de Distincions Honorífiques.

La iniciativa té com a finalitats reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària de Castelló, contribuir al coneixement públic d’iniciatives noves en diferents àmbits i reconéixer els mèrits del treball realitzat.

Les categories a les quals es poden concórrer són Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental, Igualtat, Cultura i Compromís Social. A la distinció Faro PortCastelló en cadascun d’aquests àmbits podran concórrer persones o entitats, nacionals o estrangeres, presentant una instància juntament amb els mèrits adduïts per a l’atorgament de la distinció.

El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i es prolongarà fins al 31 de gener. El jurat dels premis Faro està conformat per més de 50 persones de diferents àmbits, és paritari i amb majoria d’integrants externs a l’Autoritat Portuària.

El lliurament dels guardons se celebrarà al mes d’abril. Les bases per a participar en aquestes distincions estan exposades en el portal www.portcastello.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari