La setmana de la Magdalena es manté com no lectiva en l'UJI

La universitat ha decidit mantindre el calendari acadèmi tal com estava previst

La setmana de la Magdalena es manté com no lectiva en l'UJI

La setmana de la Magdalena serà festiva a la Universitat Jaume I de Castelló (UJI), tal com ha deixat clar aquest matí la rectora del centre, Eva Alcón, en una roda de premsa al costat del conseller d’Educació, Vicent Marzà.

La rectora ha buidat així els dubtes de l’estudiantat no sols de la ciutat de Castelló, sinó d’altres municipis i ciutats, que Alcón ha quantificat en un 75%. No ocorre el mateix en el cas dels col·legis i instituts de la capital, que continuen amb la docència en l’aire durant eixos dies, ja que el Consell Escolar va decidir mantenir-la com no lectiva, però el consistori apel·la a la sensibilitat d’Educació i Sanitat perquè canvie el calendari escolar.

Davant aquests dubtes, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va assenyalar ahir durant l’anunci de la desescalada a Castelló que la setmana de Magdalena i de Falles hauria de ser lectiva per a normalitzar al màxim la no celebració de les festes per la pandèmia del coronavirus. Segons va explicar la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, al començament de la setmana que ve es reunirà amb l’ajuntament de Castelló i el de València per a marcar “línies roges sanitàries” en aquest sentit.

Alcón, per part seua, ha assenyalat que el calendari acadèmic està aprovat pel Consell de Govern, consensuat pels centres, i a més “no hi ha temps” per a fer canvis, per la qual cosa no es modificarà el calendari i no hi haurà classes en l’UJI.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari