Almassora tanca l’expedient per a comprar aquesta setmana el sòl de la pantalla del Serrallo per 1,1 milions

Almassora tanca l’expedient per a comprar aquesta setmana el sòl de la pantalla del Serrallo per 1,1 milions
26/09/2022 -

El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Almassora ha tancat ja l’expedient per a la compra aquesta setmana del sòl on se situarà la pantalla acústica al costat del polígon del Serrallo. El saló de plens acollirà el dijous la signatura de les escriptures per valor d’1.167.803,58 euros que corresponen a 12 finques situades en l’extrem nord de la platja d’Almassora.

La regidora de Territori, Carmina Martinavarro, s’ha reunit aquest matí amb l’alcaldessa, Merche Galí, per a traslladar-li el final del procés, dilatat per les dificultats de la taxació i formalització d’un expedient que aglutina la casuística pròpia d’herències, actualització de dades en el registre i altres situacions particulars. D’aquesta manera, les cinc finques restants que participen en la compravenda signaran després de les festes del Roser, una vegada que els beneficiaris superen els tràmits privats de les seues propietats.

Galí i Martinavarro reuniran els titulars de les parcel·les amb el notari en el saló de plens per a la signatura de la compravenda i l’entrega dels xecs a primera hora del dijous, dins del termini anunciat per a avançar l’execució del projecte. El consistori assumirà la totalitat de les despeses notarials i registrals d’aquesta gestió que suposarà l’obtenció del sòl necessari per a l’execució de la pantalla.

Al temps, l’equip de govern ha informat Indes, l’associació que aglutina a les empreses del Serrallo, que el tràmit de la compra es produirà aquesta setmana, tal com estava previst, perquè les factories coneguen els avanços d’un procés en el qual el polígon participa en l’actualitat amb la redacció de l’avantprojecte de la pantalla.

Cal recordar que el compromís de l’Ajuntament d’Almassora va arrancar amb la inclusió del projecte en els fons FEDER de la Unió Europea i, posteriorment, amb la taxació del sòl, les reunions amb els propietaris i, finalment, la inclusió en el pressupost municipal de 2022 d’una partida per a aquesta compra.

“Només si l’Ajuntament és propietari d’aquest sòl es podrà materialitzar aqueix apantallament que minimitzarà les molèsties pròpies de l’activitat industrial, un gran avance tractant-se d’una inversió que supera el milió d’euros per a les arques municipals i que partia del no-res”, en paraules de l’alcaldessa, Merche Galí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari