Estes són les propostes veïnals que participaran als pressupostos participatius d'Almassora

Els projectes seran votats per la ciutadania a partir del pròxim dilluns 8 de juliol

Guardar

Pressupostos participatius d'Almassora
Pressupostos participatius d'Almassora

Un total de 130 propostes veïnals participaran en la nova convocatòria dels pressupostos participatius que ha organitzat l'Ajuntament d'Almassora. El període de presentació ha durat més d'un mes i en aquest període s'han rebut idees com millorar els parcs del municipi, crear noves infraestructures esportives i més espais d'oci.

"És important que els almassorins donen la seua opinió sobre les accions o projectes que volen que siguen inclosos en els pressupostos del pròxim any, perquè l'Almassora del futur l'hem de construir entre tots", ha explicat l'alcaldessa, María Tormo, qui també lidera la Regidoria de Transparència i Participació Ciutadana.

"Quan se'ls dóna veu als veïns, aquests aposten per propostes de xicoteta envergadura, però que consideren necessàries per a millorar l'estat del municipi i les prestacions amb les quals expliquem", ha indicat la primera edila, al mateix temps que ha recordat que la principal novetat d'aquesta edició és l'increment de la quantia destinada per a aquestes inversions fins als 180.000 euros.

Entre els suggeriments plantejats destaquen les reparacions en les vies públiques, les millores en parcs, la creació de noves zones esportives o espais d'oci, entre altres accions.

Una vegada es disposa de tot el llistat de suggeriments, està previst que es revisen i s'estudie la seua viabilitat amb la resta de portaveus dels grups polítics municipals. "Creiem que el consens és important per a seleccionar les propostes que han de ser votades pels veïns", ha afirmat l'alcaldessa.

Per tant, esta setmana es completarà aquesta fase i serà, a partir del 8 de juliol i fins al dia 31 de juliol, quan s'obrirà la fase de votacions en el següent enllace https://presupuestosparticipativos.almassora.es/. La presentació dels resultats serà del 2 de setembre fins al 31 d'octubre.

Cal recordar que, en els pressupostos participatius d'aquest exercici, en l'apartat d'inversions s'han tingut en compte els projectes que van ser més votats pels almassorins, com la plantació d'arbres, la millora de parcs infantils o l'adequació d'un camp esportiu en la platja.

Destacats