El cinema d'estiu omplirà d'humor, fantasia i animació Almassora: esta és la programació de pel·lícules

La Regidoria de Cultura ha programat diverses projeccions de pel·lícules durant els mesos de juliol i agost i totes les sessions tindran entrada gratuïta

Guardar

Un cinema d'estiu a la provincia de Castelló
Un cinema d'estiu a la provincia de Castelló

Diverses ubicacions d'Almassora es convertiran en un escenari de pel·lícula estos mesos d'estiu gràcies al cicle 'Cinema d'Estiu'. Es tracta d'una activitat dirigida a tots els públics i que oferirà projeccions de pel·lícules amb entrada gratuïta durant les nits de juliol i agost. Així, el visionat dels films programats en el cinema d'estiu es realitzarà en diferents punts del municipi dins de la programació d'estiu que ha organitzat l'Ajuntament d'Almassora (i que es pot consultar de manera detallada ací)

En concret, les projeccions tindran lloc en la plaça Víctimes de Terrorisme, en la platja de Benafelí, l'ermita de Santa Quitèria i Pla de la Torre. Així, la programació del cinema d'estiu d'Almassora inclou una gran diversitat de gèneres i pel·lícules, ja que compta amb propostes infantils amb grans títols del cinema d'animació, comèdies, pel·lícules d'aventures i també guanyadores de diversos premis com la guardonada 'Barbie'.

En esta línia, el cicle Cinema d'Estiu començarà el divendres 5 de juliol, amb ¡Vaya vacaciones!, en la plaça Víctimes de Terrorisme. Així mateix, aquesta pel·lícula es projectarà també en la platja de Benafelí el dissabte 6 de juliol a les 22 hores. El dissabte 12 de juliol es projectarà Spider-Man: cruzando el multiverso en la plaça Víctimes del Terrorisme, a les 22 hores, i l'endemà (diumenge dia 13) es podrà veure en l'ermita de Santa Quitèria.

La pel·lícula Brian y Charles es veurà en la plaça Víctimes del Terrorisme el 19 de juliol, a les 22 hores, i l'endemà a la mateixa hora també es podrà gaudir en Pla de la Torre. Super Mario Bros: la película arribarà el divendres 26 a la plaça Víctimes del Terrrorismo i el dissabte 27 a Pla de la Torre. Per la seua banda, els dies 3 i 13 d'agost es projectarà Thabo y el caso del rinoceronte en aqueixes mateixa dues ubicacions anteriorment esmentades.

El 10 i 11 d'agost arribarà el torn de Barbie, una de les pel·lícules més taquilleres del passat any 2023 i que es projectarà a les 22 hores en la platja Benafelí (10 d'agost) i en Pla de la Torre (dia 11). Finalment, la pel·lícula En busca del mapa perdido es podrà veure els dies 23 i 24 d'agost, mentre que Encanto es projectarà el 30 i 31 d'agost.

Monòlegs d'humor

Per a completar l'oferta cultural d'este estiu, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora també ha programat diversos monòlegs d'humor dins del 'Cicle de Comèdia a la mar'. Es tracta d'una de les grans novetats de la programació estiuenca en la localitat, ja que mai abans s'havia celebrat. En eixe sentit, el cicle de monòlegs d'humor es realitzarà en la platja Benifalí, al costat de l'antiga biblioteca, i este arrancarà el pròxim 4 de juliol a les 22 hores amb Eden Serrano de València Comedy Club.

La pròxima cita serà el dijous 11 de juliol a les 11 amb l'humorista Maxi Rangel, del també València Comedy Club. El dijous 18 de juliol, també a les 20 hores, serà el torn de Marco Antonio (Comedy Central). Mentre que el dia 25 a les 20 hores serà el torn de Richard Salamanca, participant en El Club de la Comèdia, amb el qual es tancarà este nou cicle.

Destacats