Galí intensifica la cerca d'inversors per a Almassora en la Cimera Nacional Invest in Cities

Galí intensifica la cerca d'inversors per a Almassora en la Cimera Nacional Invest in Cities
24/03/2022 -

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, participa hui com a única representant de la província en la Cumbre Nacional Invest in Cities de ciutats atractives per a la inversió. Galí assisteix al fòrum, que té lloc en l’Espai Fundació Telefònica de Madrid, per a fomentar l’arribada de noves empreses i potenciar la creació d’ocupació en la localitat. La seua intervenció abordarà les oportunitats dels fons Next Generation després de la transformació urbana a conseqüència dels FEDER.

La trobada suposa un punt de trobada per a municipis de grandària intermèdia i compta amb la participació del president de Cepyme, Gerardo Cuerva, i la secretaria d’Estat de Comerç, Xiana Margarida Méndez. La primera edil de Almasora participa en la taula redona ‘Les ciutats espanyoles i el seu compromís amb el desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació’, en aquest cas enfocada a la logística.

Galí comparteix el debat moderat per Javier Arriola amb l’alcalde de Torija (Guadalajara), Rubén García; l’alcaldessa de Miranda de Ebro (Burgos), Aitana Hernando; l’alcalde de Algete (Madrid), Juan Jesús Valle; el director de desenvolupament de GLP Europa, Miguel Monreal, i el director d’industrial i logística de CBRE, Alberto Larrazábal.

La primera edil assisteix a la trobada nacional per a posar en valor la capacitat dels seus polígons, a més de com a recintes per a la implantació de la indústria convencional, per al desenvolupament de naus logístiques i espais per a la indústria auxiliar, un dels potencials de la recuperació econòmica.

Galí defensa hui al sector ceràmic “en tots els seus vessants, des de la innovació que representa l’Institut Tecnològic de la Ceràmica que recuperem en l’edifici abandonat de fruita seca, fins a la producció, l’emmagatzematge i la distribució”. A més, advoca per l’eficiència dels polígons d’Almassora amb la substitució de l’enllumenat per leds i l’obertura de carrils bici, tots dos cofinançats amb fons FEDER.

La primera edil posiciona a Almassora com un enclavament preferent per a l’arribada de nous inversors en aprofitar les comunicacions per carretera, aeroport i port i recorda que la setmana vinent tindrà lloc un desdejuni amb empreses en el propi Ajuntament per a detallar els plans de futur, que passen pel desenvolupament dels polígons sense urbanitzar davant la necessitat de més sòl.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari