El polígon Mijares d’Almassora inicia la seua modernització amb 200.000 euros

El polígon Mijares d’Almassora inicia la seua modernització amb 200.000 euros
25/11/2021 -

El polígon Millars d’Almassora ha iniciat la seua transformació amb les obres valorades en 200.276,59 euros i adjudicades a la castellonenca Pavasal per a posar a punt el recinte industrial més antic d’Almassora. Els treballs tenen una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i inclouen millores en accessibilitat, pavimentació, senyalització i seguretat viària, a més d’eficiència energètica i serveis públics.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, han visitat l’inici dels treballs al carrer Indústria, que posteriorment es desplaçaran als voltants fins a completar la reforma de l’entorn. Tal com estava previst, els operaris han iniciat la revisió de la xarxa de subministrament d’aigua potable amb millores en el servei i les reparacions d’avaries per a aprofitar la intervenció sota l’asfalt i delimitar així possibles avaries futures.

En aquest sentit, tal com han indicat els treballadors, les obres inclouen la intervenció en la canalització d’aigua potable al carrer Indústria per a millorar un punt crític de la xarxa a l’eixida del depòsit i emmallar la xarxa per a minimitzar les afeccions en cas d’avaries. Aquesta és una de les prioritats per a millorar la competitivitat d’un polígon ben connectat des de Castelló i Vila-real.

Els treballs de modernització també inclouen noves zones verdes al carrer Ferrocarril, l’accessibilitat de les voreres i dels passos per als vianants, la senyalització horitzontal i vertical per a millorar la seguretat viària, així com la senyalització informativa que facilite l’orientació dels usuaris en el polígon industrial.

En total, l’actuació té tres mesos d’execució, segons recull el plec de condicions redactat pel departament municipal d’Urbanisme, que va registrar sis ofertes durant el termini habilitat per a la presentació de pliques. En aquest temps, els operaris renovaran el conjunt d’un recinte industrial que aglutina gran part de l’activitat econòmica i connecta amb el nucli urbà.

La modernització del polígon Millars, que té 497.200 metres quadrats de superfície, forma part de la posada a punt de les zones industrials d’Almassora amb l’objectiu d’atraure a nous inversors i afavorir la convivència de l’activitat empresarial amb maneres de transport més sostenibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari