La Fira d'Estiu a la Mar d'Almenara 2022 torna amb correfocs i la celebració de la finalització dels espigons

El dijous 14 i divendres 15 de juliol se celebraran a Almenara diferents actes per a celebrar la finalització dels espigons que protegiran el litoral del municipi

La Fira d'Estiu a la Mar d'Almenara 2022 torna amb correfocs i la celebració de la finalització dels espigons
14/07/2022 -

L’Ajuntament d’Almenara organitzarà, durant la Fira d’Estiu a la Mar 2022, un correfocs i diferents actes commemoratius per a celebrar la finalització de les obres dels espigons situats a la Platja Casablanca. Aquestes esculleres ajudaran a protegir el litoral del municipi, així com la recuperació del mateix i un impuls econòmic per al nucli marítim.

Estíbaliz Perez, alcaldessa de la localitat, ha afirmat que aquesta actuació tan esperada després d’anys “d’espera, sofriment, destrosses per temporals i de regressió” servirà per a protegir el municipi. A més, ha assenyalat que la celebració de la fi d’aquesta obra coincidirà amb la Fira d’Estiu del Comerç a la Mar, ja que és una de les activitats “de referència de la nostra ciutat”.

Els actes de commemoració arrancaran el dijous 14 de juliol amb la inauguració de la fira a les huit de la vesprada amb el descobriment de les lletres que formen el nom i l’escut d’Almenara, situades en la pèrgola entre el final del Passeig Marítim de la Platja Casablanca i l’inici del passeig de fusta. Aquestes lletres s’il·luminaran a la nit i pretenen convertir-se en una de les noves icones de la localitat i “punt de trobada per a veïns i visitants”, segons ha explicat l’alcaldessa.

El divendres 15, a partir de les 22.30 hores, el foc es farà amo del Passeig Marítim de la Platja Casablanca amb un correfoc a càrrec de la Diabòlica de Morvedre i la Colla la Garramatxa. El recorregut començarà en el mirador i tindrà el seu espectacle final en la pèrgola on s’han instal·lat les noves lletres.

Fira d’Estiu del Comerç a la Mar

Durant tot el cap de setmana, es podrà gaudir del comerç local d’Almenara que posarà a la disposició de veïns i visitants els seus productes. Com és habitual, també es podrà gaudir d’una àrea gastronòmica per a poder gaudir del menjar al llarg de la platja.

A més, la Fira comptarà també amb actuacions musicals en directe, activitats infantils, demostracions i exhibicions, i l’esperada desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt en la passarel·la situada en el passeig marítim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari