La Vall d'Uixò clausura l'escola d'estiu sense contagis per Covid-19

Marián Arter destaca l'”èxit” de l’escola després de no poder celebrar-se l’any anterior per la pandèmia

La Vall d'Uixò clausura l'escola d'estiu sense contagis per Covid-19
30/07/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha clausurat hui l’escola d’estiu que s’ha celebrat durant el mes de juliol en els col·legis Rosario Pérez i La Moleta. La regidora de Serveis Socials, Marián Arter, ha destacat que “després de l’any que hem passat per la pandèmia i després que l’any passat no se celebrara escola d’estiu, la d’aquest ha sigut tot un èxit”.

L’edila de Serveis Socials ha manifestat que “l’objectiu clar de l’escola d’estiu era garantir que no hi hagué contagis entre l’alumnat i l’hem aconseguit”. Així doncs, les activitats han garantit sempre els grups reduïts i bambolla per a evitar contactes i també el compliment de la normativa Covid-19 marcada per la Conselleria de Sanitat”.

Arter ha assegurat que “aquest ha sigut un any molt difícil i per això era una obligació obrir l’escola d’estiu per a garantir un mínim de conciliació familiar”. A més, ahir també es va clausurar el Estiu Jove dirigit a adolescents de la localitat que “han participat en excursions i activitats a l’aire lliure adaptades a la situació actual”.

“Hem d’agrair als xiquets i xiquetes l’esforç realitzat enguany”, ha afirmat Arter, qui ha afegit que “tenim l’esperança que l’any que ve torne l’Escola d’Estiu pre-pandèmia amb més diversitat d’activitats i amb les escoles temàtiques”. Des de l’Ajuntament s’ha fet una valoració “molt positiva, perquè ens hem anat adaptant a les circumstàncies, encara que som conscients que tenim coses per millorar per a l’any que ve”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari