L'Alcora ret homenatge als qui han cuidat a les persones majors durant la pandèmia

L'Alcora ret homenatge als qui han cuidat a les persones majors durant la pandèmia
23/08/2021 -

És tradició en les Festes del Crist de l’Alcora retre homenatge a la dona i a l’home de major edat de la localitat. Enguany, però, l’Ajuntament ha volgut dedicar l’homenatge als i les professionals que han cuidat i cuiden de les persones majors en aquests temps de pandèmia.

Autoritats, reina i dames i comissió de festes, acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters, han visitat aquest matí la Unitat de Respir, en primer lloc, i la Residència María Rosa Ojeda, a continuació.

En l’acte s’ha fet lliurament d’un plat ceràmic i un ram de flors als treballadors i treballadores de tots dos centres com a mostra d’agraïment i reconeixement al seu “esforç, dedicació i humanitat”.

“Mai ens havíem enfrontat a una cosa així. El coronavirus ha sigut especialment virulent amb les persones majors i amb les residències. Han sigut moments molt difícils, que mai podrem oblidar, i en els quals els professionals han donat el millor de si mateixos, s’han deixat la pell i han posat les seues vides al servei de la societat per cuidar a les persones majors davant la pandèmia del covid-19. És necessari, doncs, reivindicar i posar en valor el treball que han realitzat i que continuen realitzant”, ha destacat l’alcalde, Samuel Falomir.

En la mateixa línia, la regidora de Polítiques Inclusives, Tica Pons, ha posat de rellevància que els i les professionals d’aquests centres “han sigut la família que els nostres majors no podien veure, el suport i la companyia que necessitaven, sobretot en els mesos més durs de la pandèmia, encarregant-se, no sols de les seues cures sanitàries, sinó cobrint també les seues necessitats socioafectives, transmetent-los tranquil·litat i normalitat malgrat la difícil i greu situació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari