Més de 700 visitants nacionals i internacionals gaudeixen del Castell d'Onda aquest cap de setmana

Més de 700 visitants nacionals i internacionals gaudeixen del Castell d'Onda aquest cap de setmana
23/08/2021 -

Després de l’èxit d”Onda Medieval’, el Castell de les 300 Torres ha acollit entre les seues muralles diverses activitats durant el cap de setmana en les quals han pogut participar més de 700 visitants nacionals i internacionals. El consistori continua amb la seua aposta per donar a conéixer la localitat i els seus enclavaments més emblemàtics com el Castell, la primera fortalesa accessible de la província de Castelló.

Els assistents han pogut gaudir d’una visita teatralitzada, revivint èpoques passades a través del recorregut històric per la fortalesa i carrers del centre històric. El dissabte els assistents van contemplar la immensitat del cel nocturn al castell amb l’activitat ‘Onda sota les estreles’, en la qual van poder aprendre sobre les constel·lacions i l’espai amb l’ajuda d’un telescopi. Finalment, el diumenge va ser el torn dels més xicotets amb una Gimcana de l’aigua que va començar en l’edifici del centre interpretatiu Molí de la Reixa – Onda Natura; i a la vesprada va tindre lloc l’espectacle musical, ‘La golfa dels misteris’.

Sobre aquest tema, la regidora responsable de l’àrea de Turisme d’Onda, María Baila, ha assenyalat que “ens esforcem dia a dia per oferir als onders i visitants les millors experiències turístiques perquè cada vegada més gent conega la cultura i tradició d’Onda. El Castell de les 300 Torres és un enclavament extraordinari que proporciona al visitant una experiència única”.

Pròximes activitats

Els qui no hagen visitat aquesta fortalesa podran fer-ho durant l’últim cap de setmana d’agost de manera gratuïta de la mà d’una ruta poètica que recorrerà els principals punts del centre històric com les ‘escaletes dels gats’ i la plaça de la Sinagoga. Gràcies a aquesta activitat es podran llegir els poemes d’Ibn Al Abbar i Ana Rebeca Mezquita, qui han aportat el seu talent i escriptura al recorregut històric d’Onda.

Les persones interessades a participar poden enviar un correu electrònic a onda@touristinfo.net o telefonar al 964 60 28 55.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari