Peníscola, un destí de cinema que fa un pas més en el turisme immersiu

La ciutat en la mar ha anunciat a Fitur la incorporació de la realitat augmentada en les seues rutes cinematogràfiques

Peníscola, un destí de cinema que fa un pas més en el turisme immersiu

Des de 2016, Peníscola s’ha convertit en un destí especial per als i les amants del cinema. Però ara, fa un pas més. L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la regidora de Turisme, Raquel París, han anunciat que la ciutat incorporarà la realitat augmentada a les seues rutes cinematogràfiques.

Una novetat que permetrà fer un pas més en el turisme d’experiències i immersiu a partir d’aquesta temporada, tal com han assenyalat en la Fira Internacional de Turisme, Fitur. Allí, han destacat que el balanç d’aquestes rutes ha sigut molt positiu i que s’han ampliat les rutes des de la seua creació, s’han dut a terme recreacions de rodatges en la població i s’ha posat en valor la marca ‘Peníscola de cinema’ en tots els esdeveniments promocionals del destí.

L’àrea de Turisme calcula que més de mig milió de visitants han recorregut els escenaris de pel·lícula a Peníscola, descobrint les anècdotes més curioses de cada rodatge i reconeixent les localitzacions in situ de sèries tan icòniques com El Ministerio del Tiempo, El Barco, El chiringuito de Pepe o Juego de Tronos, així com de pel·lícules com El Cid o Calabuch.

“Recrear el vol de dracs en les escenes de Juego de Tronos o el tret de pirotècnia en els enclavaments on es va rodar Calabuch, són atractius que estem segurs milloraran les visites dels qui ens trien“, ha valorat la tècnica de Turisme de Peníscola, Belén Miguel, que ha apuntat que aquest projecte està recolzat a través del PST pel Ministeri de Turisme i Turisme Comunitat Valenciana.

Per part seua, l’alcalde ha destacat que “des de Peníscola hem tingut la sensibilitat i la inquietud, des de fa anys, de plantejar-nos com abordar els reptes de la transformació digital en destí, hem treballat per això i continuem fent-ho convençuts que aquesta aposta estratègica millora la nostra competitivitat i ens prepara amb millors eines i en millors condicions per a abordar els reptes del futur”.

Així mateix, Peníscola s’ha presentat en Fitur Screen com a destí cinematogràfic formalitzant la seua adhesió a l’agrupació estatal de film offices, la Spain Film Comission.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari