El tango de Juan Esteban Guacci inundarà el Museu de Belles Arts de Castelló per a inaugurar 'Nits al Claustre'

El concert se celebrarà el dijous 4 de juliol a les 22.30 hores i té accés lliure fins que es complete l'aforament

Guardar

Un espectacle de música
Un espectacle de música

El claustre del Museu de Belles Arts de Castelló acollirà este estiu el cicle 'Nits al Claustre', una iniciativa impulsada per la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport a través de l'Institut Valencià, de Cultura (IVC).

De fet, la primera sessió d'este cicle cultural serà el pròxim 4 de juliol quan a partir de les 22:30 l'espectacle 'Tango, amor desconsolat' de Juan Esteban Guacci prenga el claustre d'este recinte de la ciutat.

La proposta de Guacci combina el tango i la poesia en una nit en la qual no faltaran les composicions de Piazzolla o Carlos Gardel. El pianista estarà acompanyat per la veu de Mariel Martínez; la viola i el contrabaix de Laura Asensio; i les danses de Rebeca Núñez i Mariano Otero. Es tracta d'un complet espectacle que combina ball i música en el qual es convida el públic a viatjar per l'essència malenconiosa d'este estil musical.

Este és el primer dels sis concerts programats en el claustre del Belles Arts de Castelló, que tindran lloc tots els dijous fins al pròxim 8 d'agost. Així, la segona de les propostes del cicle 'Nits al Claustre' arribarà el dijous, 11 de juliol, i serà protagonitzat per la fusió de flamenc i boleros de Mariola Membrives.

Tots els concerts són amb entrada lliure fins a completar aforament. Una vegada iniciat l'espectacle no es permetrà l'accés al recinte.

Exposició d'Eugenio Recuenco

D'altra banda, la sala temporal del Museu de Belles Arts de Castelló manté fins al 15 de setembre l'exposició fotogràfica 'La plenitud en l'origen' d'Eugenio Recuenco. La mostra, que està obtenint una gran afluència de públic, exposa part del projecte '365º' de l'artista.

La proposta expositiva és un viatge fotogràfic, personal i creatiu, de diverses temàtiques, des de les arts de l'edat mitjana arribant a les xarxes socials, així com els assumptes polítics de l'actualitat. Recuenco reimagina esdeveniments mundials en xicotets microcosmos creant una atmosfera pròpia que s'expandix per la sala expositiva.

L'horari d'obertura del Museu és de dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. Els diumenges i festius l'horari és de 10:00 a 14:00 hores.

Destacats