La Diputació aprovarà un pressupost de 188 milions d'euros per a 2023

La Diputació aprovarà un pressupost de 188 milions d'euros per a 2023
05/12/2022 -

La Diputació de Castelló aprovarà els seus pressupostos de 2023 en el ple extraordinari que se celebrarà el dimarts 13 desembre, després que en el dia de hui hagen sigut dictaminats favorablement en la comissió informativa de Bon Govern i Especial de Comptes amb els vots afirmatius dels representants de l’equip de govern de PSPV-PSOE i Compromís, i l’abstenció dels grups de l’oposició.

Uns pressupostos que per primera vegada en la història superaran la xifra de 188 milions d’euros, culminant així en paraules del president Martí «un esforç inversor sense precedents constant i sostingut al llarg de tot el mandat». En termes percentuals, l’increment serà del 31,4% respecte a 2019, any en què es va aprovar l’últim pressupost elaborat per l’anterior administració. L’objectiu és continuar enfortint l’economia provincial en l’actual context de crisi ocasionada per les fortes tensions inflacionistes derivades del desmesurat increment dels costos energètics arran de la invasió d’Ucraïna per part de l’exèrcit rus.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat la bona salut del govern de coalició de la Diputació, ja que «per quart any consecutiu aprovarem el pressupost de la institució dins del termini i en la forma escaient, perquè puguem començar l’any amb uns nous comptes». És la prova que «la Diputació té un equip de govern eficaç i estable», alguna cosa que considera que «és fonamental en temps convulsos com els que ens està tocant viure».

Martí ha felicitat el diputat provincial d’Hisenda, Santiago Agustí, i a l’equip de treballadores i treballadors públics que conformen l’àrea econòmica de la Diputació, que «ha resultat determinant per a portar a bon port els nous pressupostos».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari