El PSOE demana al PP dels sobresous, Gürtel, Púnica i Fabra que deixe la demagògia i treballe per Castelló

arxiu

El PSOE demana al PP dels sobresous, Gürtel, Púnica i Fabra que deixe la demagògia i treballe per Castelló
29/12/2020 -

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelló, David Donate, retrau a la portaveu del PP, Begoña Carrasco, “la demagògia i l’estratègia de crispació que abandera en un moment de crisi com l’actual, en el qual la ciutadania demanda dels representants públics responsabilitat i esforç conjunt per a fer front a la pandèmia”.

“La ciutadania pot estar tranquil·la respecte a l’ús de l’erari públic que fa el Govern municipal de progrés. Nosaltres no cobrem sobresous com el PP, ni acceptem lliçons del partit de la Gürtel, de la Púnica o de Fabra”, ha assenyalat el portaveu socialista.

En aquest sentit, ha instat a Carrasco a demanar al seu partit les mateixes mesures que planteja per a Castelló. “Que les trasllade a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que cobra més que el president autonòmic i que consellers sense tindre responsabilitat de govern”, ha insistit Donate.

També demana a la portaveu popular que explique a la ciutadania el sou que cobra de l’Ajuntament en relació amb la seua dedicació a l’activitat municipal: “Tenint en compte que rep 2.400 euros al mes i ve a treballar un dia a la setmana, a quant li ix l’hora de treball a l’Ajuntament?”, qüestiona Donate.

El portaveu socialista defensa que el Govern municipal liderat per l’alcaldessa Amparo Marco és un exemple d’eficiència en la gestió dels recursos públics, “l’antítesi del model dels grans fastos, el malbaratament i la corrupció del PP”. En aquest sentit, recorda que des de 2015, “hem baixat el deute heretat del PP i hem incrementat la inversió a la ciutat, gràcies també al fet que som exemple a nivell estatal en execució de fons europeus, i tot això disminuint la pressió fiscal amb tres revisions cadastrals que han permés rebaixar l’IBI, i amb exempcions i suspensió de diverses taxes davant la crisi del coronavirus”.

Per això, demana al PP que abandone la demagògia i es pose a treballar per Castelló. “No tot val per un grapat de vots, i menys encara quan la ciutat travessa una crisi sanitària, social i econòmica inèdita”, ha reiterat el portaveu municipal socialista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari