José Martí celebra l'anunci de la culminació de l'edifici d'oncologia del Provincial de Castelló: "Serà una referència"

José Martí celebra l'anunci de la culminació de l'edifici d'oncologia del Provincial de Castelló: "Serà una referència"
19/09/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, ha compartit la seua satisfacció pel recent anunci “de la imminent represa dels treballs que culminaran l’obra de l’edifici d’oncologia de l’Hospital Provincial de Castelló”. Martí, com a representant de la Fundació de l’Hospital Provincial, ha qualificat la notícia “com a molt positiva per a la província”, ja que “després d’una llarga dècada de retards per fi s’equiparà i s’acabarà aquest nou centre d’atenció mèdica, que està cridat a ser una referència en el que a oncologia es refereix en l’arc Mediterrani”.

José Martí ha destacat la voluntat política del govern de la Generalitat d’acabar aquesta infraestructura “que millorarà considerablement l’atenció i el tractament que reben els pacients amb malalties oncològiques”. Les obres, que s’allargaran durant un any, tindran un pressupost públic de 3,4 milions d’euros, amb els quals s’urbanitzarà l’interior de l’edifici. Es dotarà així Castelló d’un nou complex dedicat exclusivament a l’atenció de persones amb càncer, amb 50 cabines per a administrar quimioteràpia, 12 consultes mèdiques i sales de cura.

Castelló compta amb un dels centres de tractament més prestigiosos d’Espanya i amb aquesta injecció de recursos ho serà encara més, un orgull per a la província”. Seguint el mateix fil ha destacat que “treballem en la perspectiva que, en pocs anys, entre en funcionament en l’entorn de l’Hospital Provincial el nou institut d’investigació sanitària de Castelló, que aprofundirà en la recerca de nous tractaments i mecanismes per a prevenir i combatre les malalties de tipus oncològic”.

El president de la Diputació ha destacat l’esforç de l’administració per a reforçar la sanitat pública i ha destacat que enguany el Consorci Hospitalari comptarà amb el pressupost més alt de la seua història, amb més de 100 milions d’euros. “Lluny del soroll que alguns volen fer amb l’Hospital Provincial, parlant d’un suposat desmantellament, no hi ha res millor que parlar amb dades i fets”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari