El temporal obliga a modificar la programació de la Magdalena

La previsió meteorològica no millorarà en les pròximes hores

El temporal obliga a modificar la programació de la Magdalena

Les intenses pluges caigudes en les últimes hores a Castelló i la previsió que el temporal continue actiu en les pròximes hores ha fet que es modifique el programa previst de la Magdalena.

Així, segons ha informat l’Ajuntament, la cavalcada del Pregó infantil s’ha reprogramat per al diumenge 27 de març a les 10.30 hores. En aquest sentit, el concert extraordinari de Magdalena de la Banda Municipal de Castelló del diumenge 27 a les 11.00 hores queda suspés per la participació de la Banda al Pregó infantil.

D’altra banda, les sessions de Som-Circ previstes per a hui i demà es traslladen a l’interior del Palau de la Festa i queda suspés l’espectacle infantil de hui a les 11.45 hores a la plaça Santa Clara.

Finalment, les actuacions de la Mostra Folklòrica previstes inicialment per a Magdalena i la Trobada juvenil de dansa i la Dansà infantil programades per al diumenge 27, queden ajornades per a celebrar-se en una mateixa jornada el mes de maig.

Aquestes suspensions se sumen a les que ja s’havien anunciat en la jornada d’ahir, com la mascletà de hui i la Nit Màgica. A més, l’acte d’entrega de premis de gaiates i llibrets previst a les 16.30 hores s’ha traslladat a la Pérgola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari