L'Escola Municipal de Dolçaina i Tabal incrementa l'alumnat en un 80%

Las clases empiezan este miércoles y la inscripción permanece abierta

L'Escola Municipal de Dolçaina i Tabal incrementa l'alumnat en un 80%
01/10/2019 -

L’Escola Municipal de Dolçaina i Tabal de Castelló (EMTID) ha donat l’inici al curs escolar que es perllongarà fins a finals de maig. El projecte de la Federació de Colles té el suport de la Regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, per a “la promoció i aprenentatge d’aquests instruments tan típics de la nostra terra”.

Cal destacar que l’activitat ha registrat un increment del 80% de l’alumnat en els dos últims cursos, passant de 36 alumnes l’any 2017 a 65 per al curs 2019-2020. “Volem felicitar els responsables de l’Escola de Dolçaina i Tabal perquè aquestes dades de participació evidencien que estan fent una feina excel·lent i volem agrair-los la seua tasca per difondre la música i els instruments de la nostra terra”, ha manifestat Ruiz.

Així doncs, les sessions seran tots els dimecres a partir de demà, 2 d’octubre, i la inscripció roman oberta. Per al present curs, hi haurà dos grups que comprenen alumnes des dels 10 als 55 anys, dividits en classes de nivell avançat i iniciació. L’oferta inclou també classes individuals per a totes les edats a partir dels 6 anys.

En l’actualitat, l’escola compta amb sis professors, dels quals dos corresponen al tabal i els altres quatre a la dolçaina. Els docents provenen de diferents colles de la ciutat i s’han format al Conservatori de Música de Castelló.

Durant l’any, l’Escola Municipal de Dolçaina i Tabal participarà en diferents actes on podrà mostrar l’aprenentatge adquirit durant el curs, com la Trobada Veïnal, La Marató, el Pregó de les Festes de la Magdalena, el Pregó Infantil, l’Homenatge a la Dolçaina i el Tabal, a més d’en l’actuació de cloenda del curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari