Martí destaca les inversions en l'interior per a aconseguir "un focus d'atracció" de turistes

El president de la Diputació visita la localitat per a comprovar el desenvolupament d’obres finançades a través del Pla 135, com el condicionament del safareig

Martí destaca les inversions en l'interior per a aconseguir "un focus d'atracció" de turistes
01/08/2021 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha posat en valor les inversions que es realitzen en el patrimoni històric i cultural dels pobles d’interior “perquè són una eina més per a aconseguir ser atractius per als turistes que visiten la nostra província“.

Així ho ha assenyalat en la seua visita a la localitat de Torrechiva, a la comarca de l’Alt Millars on, al costat de l’alcalde del municipi, Esteban Salas, ha visitat diferents punts del poble, com la seua reconeguda torre d’origen àrab, datada en el segle XIII, “que s’ha restaurat i pot convertir-se segur en un element important per als visitants puguen anar fins a Torrechiva”.

José Martí, en aquest sentit, insisteix en què “el turisme és una línia important per als pobles d’interior, i entre tots hem de ser capaços que aquells turistes que aposten pel sol i platja de la nostra província tinguen l’opció de gaudir d’un interior que res ha d’envejar al d’altres punts d’Espanya”.

El president de la Diputació i l’alcalde de Torrechiva, entre altres punts del municipi, s’han acostat al safareig municipal, que té concedida una inversió de 27.400 euros a través del Pla 135. L’objectiu ací és condicionar l’espai, la qual cosa contempla actuar en el forjat de coberta i revestiments dels tancaments exteriors, rematant el conjunt amb coberta inclinada de teula corba. En l’entorn, les actuacions seran la substitució de la barana i la col·locació de canonada de PVC per al desviament puntual d’aigua dins del safareig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari