La Policia Local realitza 149 denúncies al juny per incomplir les mesures per a contenir la covid-19

El Cecopal constata un repunt de la incidència acumulada i demana prudència en la fase d”obertura progressiva’

La Policia Local realitza 149 denúncies al juny per incomplir les mesures per a contenir la covid-19
02/07/2021 -

El Centre de Coordinació Operatiu municipal de l’Ajuntament de Castelló (Cecopal) reunit aquest divendres ha realitzat balanç de les denúncies per incompliment de les mesures de prevenció davant la covid-19 imposades durant el mes de juny. En total, s’han fet 149 propostes de sanció de les quals 99 d’elles són per no portar mascareta o portar-la incorrectament (denúncies realitzades abans que entrara en vigor la fi de l’obligatorietat de portar-la en exteriors) i altres 50 per consum d’alcohol al carrer. A més, s’ha constatat un lleuger repunt de la incidència acumulada del virus a la ciutat de Castelló. i altres 50 per consum d’alcohol al carrer.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, i director delegat del Cecopal, ha realitzat una crida a la prudència davant la fase ‘d’obertura progressiva’ i fi d’algunes restriccions com el ‘toc de queda’ i la no obligació de portar mascareta en espais oberts i mantenint la distància de seguretat. “En els últims dies s’està donant un repunt de la incidència acumulada a la ciutat i en municipis confrontants que coincideix amb l’augment de la mobilitat, de les relacions socials i amb una certa relaxació de les mesures de prevenció”, ha manifestat Donate, que ha realitzat una crida a la prudència.

Les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública situen la incidència acumulada de Castelló en 58,53 casos positius enfront dels 35 d’inicis d’aquesta setmana. A més, en el Cecopal s’ha abordat que és just la franja dels col·lectius encara no vacunats on s’estan detectant els casos. “Per això, hem de mantenir la cautela i no abaixar la guàrdia per a evitar nous repunts en l’actual fase d’obertura progressiva en la qual estem i ser prudents mentre no estiga més avançat el procés de vacunació massiva”, ha indicat Donate.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari