Aquest és el cartell de bous d'Almassora 2022 per a Santa Quitèria

Almassora ofereix un ampli programa taurí durant una setmana

Aquest és el cartell de bous d'Almassora 2022 per a Santa Quitèria
18/05/2022 -

Els veïns i veïnes d’Almassora esperen amb il·lusió el tradicional Esclat de la Festa, que marcarà l’inici dels dies més importants de les festes de Santa Quitèria. I és que a partir d’aquest cap de setmana es posa en marxa el cartell de bous d’Almassora amb una desena de caps de bestiar que recorreran els principals carrers de la Vila.

L’ambient festiu ja ha inundat les penyes, amb l’inici del programa d’activitats de les festes en honor a Santa Quitèria 2022 i la celebració, dos anys després, d’alguns dels actes més emotius per al municipi, com la Cavalcada del Pregó o la Romeria, que com sempre va comptar amb ‘rotllets’ i ‘copetes’.

Després d’uns dies de descans, divendres que ve se celebrarà l’Esclat de la Festa per a anunciar l’inici dels festejos, mentre que el dissabte 21 de maig començarà el programa de bous per la Vila, amb quinze bous de diverses ramaderies.

Cartell de bous d’Almassora 2022

El cartell de bous per la Vila es desenvoluparà del 21 al 28 de maig pels carrers de la Vila d’Almassora i eixides des de la Plaça Major i la Plaça Picaora. I es repartiran trofeus: al millor bou de la fira (patrocinat per Caixalmassora), a la millor eixida (patrocinat per la penya El Corb), a la millor embolada (patrocinat per les penyes La Tabarra i La Galbana), al bou millor presentat (patrocinat per l’Associació de Penyes Taurines) i a la millor retallada d’eixida (patrocinat per la penya El Caragol).

Dissabte 21 de maig

12.00 hores: tancament de sis bous de la ramaderia de Luis Algarra Polera
13.00 hores: eixida i embolada d’un bou de Luis Algarra Polera, en la plaça Major
17.00 hores: Bou del poble de Luis Algarra, amb eixida des de la plaça Major i embolada en la plaça Picaora. En total eixiran 3 bous.

Dilluns 23 de maig

18.00 hores: Bou del poble de Luis Algarra. Eixida des de la plaça Picaora i embolada en la plaça Major. També, eixida i embolada en la plaça major d’un altre bou.

Dimarts 24 de maig

18.00 hores: eixida i embolada de dos bous de la ramaderia Toros del Torero i de Casa de los Toreros, en la plaça Major

Dimecres 25 de maig

18.00 hores: eixida i embolada en la plaça Major d’un bou de Jandilla i un altre de la Palmosilla

Dijous 26 de maig

18.00 hores: eixida i embolada en la plaça Major d’un bou de Hermanos Tornay i un altre de Jandilla

Dissabte 28

18.00 hores: eixida i embolada d’un bou d’Hato Blanco en la plaça Major; eixida i embolada d’un altre cap de bestiar de Rocío de la Cambra en la plaça Picaora; i eixida d’un bou de la ramaderia Jandilla en la plaça Major amb embolada en la plaça Picaora

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari